Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Overstappen van bank is eenvoudiger dan u denkt!

Kom ook bankieren bij de meest klantgerichte, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland.

 

RegioBank (zakelijk)

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. Voor al uw bankzaken werken wij samen met deze betrouwbare partner. Betalen, sparen, beleggen en lenen zijn samengevat in een flexibel en compleet pakket van diensten, uiteraard naar uw wens voorzien van ons persoonlijke advies. De medewerkers van Midden Brabant Advies bouwen op een jarenlange ervaring.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met betalingsverkeer, zakelijk sparen en vermogensbeheer. Lees meer…

Financieringen

Een goed advies over financieringen begint bij een inventarisatie van de mogelijkheden en risico’s, veelal verbonden aan het moment of het doel van de financiering. Bij het starten of overnemen van een bedrijf komen andere aandachtspunten aan bod dan bij de aankoop van een bedrijfspand of een investering in bedrijfsmiddelen.

De onafhankelijke positie en jarenlange ervaring van Midden Brabant Advies zorgt voor een frisse kijk op de hedendaagse mogelijkheden van bedrijfsmatige financieringen. Bij een gezonde en duurzame bedrijfsvoering kan onze adviseur u helpen met moderne en creatieve oplossingen. Lees meer…

Verzekeringen

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. Ze lijken op elkaar, maar de verschillen kunnen voor u van groot belang zijn.
U kunt niet overal verstand van hebben en wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk verzekeringsadviseur, iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen. Lees meer…

Pensioenen

In Nederland zijn u en uw medewerkers voor uw basis oudedagsvoorziening aangewezen op de AOW. Afhankelijk van de aard van uw bedrijfsvorm zijn er verschillende manieren om op een fiscaal aantrekkelijke manier een pensioen op te bouwen. Ook kunt u een voorziening treffen voor het geval u zelf niet meer voor een inkomen kunt zorgen; denk aan uw nabestaanden of een situatie bij arbeidsongeschiktheid.

Wij brengen voor u de risico’s in kaart en adviseren u over een passende dekking, om u als (zelfstandig) ondernemer te voorzien van inkomen bij arbeidsongeschiktheid of beroepsongeschiktheid, door ziekte of invaliditeit. Lees meer…

Welkom bij Midden Brabant Advies, zowel voor particulier als zakelijk.

Midden Brabant Advies is ontstaan uit een van de oudste en grotere zelfstandige intermediairs van CVB-Bank. We werken op onafhankelijke basis, vakkundig en integer voor zowel particulier als zakelijk. Na de samenvoeging met RegioBank opereert de bank onder die naam. De adviseurs en medewerkers van Midden Brabant Advies helpen u met uw dagelijkse bankzaken en adviseren u over uw financiële toekomst.

Particulieren, ondernemingen en ondernemers, verenigingen en stichtingen, allen zijn van harte welkom bij één van de vier vestigingen van Midden Brabant Advies.

Als klant van Midden Brabant Advies mag u voor wat betreft uw dagelijkse bankzaken en financiële planning vertrouwen op persoonlijke aandacht en deskundige service. Wij zijn u ook graag van dienst voor al uw verzekeringsvraagstukken. De afgelopen jaren is de klantaanwas bij Midden Brabant Advies zeer groot geweest. Al deze nieuwe klanten hebben inmiddels kunnen ervaren dat het persoonlijke aspect in onze dienstverlening datgene is wat ons ook boeit. Wij willen dan ook de persoonlijke bankverzekeraar in de regio zijn en blijven. Onze kernwaarden zijn: integer, deskundig en persoonlijk.

Peter Dirks

Directeur-eigenaar Midden Brabant Advies