Zakelijk

Zowel voor particulieren als bedrijven is het tegenwoordig een hele opgaaf om een passende financiering te vinden met goede voorwaarden. Midden Brabant Advies helpt u hier graag bij. 

Verzekeringen

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. Ze lijken op elkaar, maar de verschillen kunnen voor u van groot belang zijn.
U kunt niet overal verstand van hebben en wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk verzekeringsadviseur, iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen. Lees meer…

Financieringen

Een goed advies over financieringen begint bij een inventarisatie van de mogelijkheden en risico’s, veelal verbonden aan het moment of het doel van de financiering. Bij het starten of overnemen van een bedrijf komen andere aandachtspunten aan bod dan bij de aankoop van een bedrijfspand of een investering in bedrijfsmiddelen.

De onafhankelijke positie en jarenlange ervaring van Midden Brabant Advies zorgt voor een frisse kijk op de hedendaagse mogelijkheden van bedrijfsmatige financieringen. Bij een gezonde en duurzame bedrijfsvoering kan onze adviseur u helpen met moderne en creatieve oplossingen. Lees meer…

Collectieve Zorgverzekering

Heeft u al stilgestaan bij een nieuwe zorgverzekering per 1 januari voor uw werknemers? 

Midden Brabant Advies heeft samen met UPIVA/DAK een prachtige en complete vergelijkingsmodule ingericht, waarmee de pakketten en tarieven van vele zorgverzekeraars met elkaar vergeleken kunnen worden. Bovendien is bij diverse verzekeraars een exclusieve collectiviteitskorting van toepassing.

Bekijk wat u uw werknemers kunt bieden:

Ook als uw personeelslid al een zorgverzekering bij één van de verzekeraars heeft, kan het personeelslid via de module van de extra korting profiteren. Overstappen naar een andere verzekering, die (nog) beter aansluit op de wensen, kan natuurlijk ook en is eenvoudig online te regelen. Welke verzekering het beste bij zijn of haar situatie past en eventueel die van het gezin, ontdekt men door gebruik te maken van de uitgebreide keuze- en vergelijkingsmogelijkheden die de module biedt.

Heeft u vragen over de module of de aangeboden zorgverzekeringen of wenst u de zorgvergelijker beschikbaar te stellen voor uw personeel? Neem dan contact met ons op via onderstaande link.

Pensioenen

In Nederland zijn u en uw medewerkers voor uw basis oudedagsvoorziening aangewezen op de AOW. Afhankelijk van de aard van uw bedrijfsvorm zijn er verschillende manieren om op een fiscaal aantrekkelijke manier een pensioen op te bouwen. Ook kunt u een voorziening treffen voor het geval u zelf niet meer voor een inkomen kunt zorgen; denk aan uw nabestaanden of een situatie bij arbeidsongeschiktheid.

Wij brengen voor u de risico’s in kaart en adviseren u over een passende dekking, om u als (zelfstandig) ondernemer te voorzien van inkomen bij arbeidsongeschiktheid of beroepsongeschiktheid, door ziekte of invaliditeit. Lees meer…

Welkom bij Midden Brabant Advies, zowel voor particulier als zakelijk.

Wij hebben geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Wij zijn dus volledig adviesvrij. Qua dienstverlening positioneren we ons als onafhankelijk. Indien het in het belang van de klant is dat onderdelen van het financieel plan niet worden ondergebracht bij één van onze preferred suppliers dan nemen we daar de ruimte voor.

Wij zijn er uiteraard óók voor ondernemers. Wij zijn expert op het gebied van bedrijfsfinanciering, bedrijfsstart, bedrijfsoverdracht, bedrijfsopvolging en bedrijfsverzekeringen. Kortom; wij kunnen u helpen bij al uw zakelijke vraagstukken.