Uitvaart

Emoties. Plotseling. Kostbaar.

De meeste mensen denken liever niet aan het overlijden van zichzelf of hun naasten. Toch is de komst van deze gebeurtenis de enige zekerheid in het leven. Het kan voor u en uw nabestaanden een zekere geruststelling geven dat de financiële gevolgen in ieder geval goed geregeld zijn.

Bij het overlijden vermengen emoties en verdriet zich in een korte tijd met zorgen over financiën, het moeten beslissen over en de afhandeling van de uitvaart, en vervolgens een sterke verandering in de financiële situatie van de nabestaanden.

Hier over nadenken en waar gewenst vooraf voorzien in de nodige maatregelen is zinvol en kan ook rust geven in uw leven.

Uitvaartverzekering

Het nadenken over de vorm van uw uitvaart en de financiering daarvan is verstandig, hier af en toe bij stilstaan na veranderingen in uw leven is zinvol. Het kan uw nabestaanden kosten en zorgen besparen en is vaak goedkoper dan u verwacht.

Direct afsluiten: Uitvaartverzekering

Levensverzekering

Na uw overlijden kan het nodig zijn om uw nabestaanden te helpen met een geldbedrag, bijvoorbeeld voor de aflossing van een hypotheekschuld of de verzorging van uw kinderen. Ook zijn er vormen waarbij u gecombineerd spaart voor uw pensioen of andere doelen.

Lees meer: Financieel Advies

Advies

Bij levensverzekeringen, pensioen- en nabestaandenvoorzieningen behoort wat ons betreft altijd een goed adviesgesprek, zodat wij met u duidelijk uw situatie, uw mogelijkheden en de risico’s in kaart kunnen brengen. Niet alleen voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden en dierbaren.

Lees meer: Financieel Advies