Hypotheken

Hypotheek: Uw belangen. Deskundig. Onafhankelijke adviseurs.

Nederland telt veel aanbieders van een hypotheek, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. De verschillen, zeker bij de keuzes voor een lange looptijd, zijn soms klein, maar nu en in de toekomst van grote invloed op uw woonlasten.

Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk hypotheekadviseur, iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen. Vanuit die onafhankelijke vrijheid kunnen wij u de hypotheek adviseren die goed aansluit op uw specifieke situatie en wensen.

Wilt u, voordat u een vrijblijvend gesprek aangaat, liever eerst zelf oriënteren over bijvoorbeeld het te maximaal te lenen bedrag voor uw hypotheek? Dan kunt u hier de pagina ‘hypotheek berekenen’ openen. Hierop kunt u o.a. uw maximaal te lenen bedrag berekenen.

Wij helpen u graag.

Lees bijvoorbeeld onze tips voor het kopen van een huis. Bij het kopen van een eigen huis komt heel veel kijken. Wat kun je bijvoorbeeld vooraf, tijdens en na de aankoop doen? Wij zetten 7 overzichtelijke tips op een rij, zodat je goed voorbereid bent. Lees hier.

Hypotheek Hypotheken Erkend Financieel Adviseur Midden Brabant Advies EFA

Bestaande bouw

Bij de aankoop van een ander huis of verbouw van de bestaande bouw, maar ook bij aanpassingen in uw persoonlijke situatie, is het van groot belang goed de mogelijkheden, voor nu en zeker ook voor de toekomst, duidelijk in kaart te brengen. De wet is recent veranderd en daarmee komen er nieuwe mogelijkheden, maar zijn er ook beperkingen waar wij u over kunnen adviseren.

Nieuwbouw

Bij de aankoop van een eerste huis, veelal nieuwbouw, is het van groot belang goed de mogelijkheden, voor nu en zeker ook voor de toekomst, duidelijk in kaart te brengen. De wet is recent veranderd en daarmee komen er nieuwe mogelijkheden die met name starters moet helpen hun kansen beter te benutten.

Senioren

Aangescherpte financieringsregels zorgen ervoor dat het voor senioren lastig(er) kan zijn om de hypotheek voor een nieuwe woning rond te krijgen. Zit u tegen de pensioenleeftijd aan of ontvangt u reeds AOW? Dan is de kans groot dat ook u last heeft van deze financieringsregels. Gelukkig is dat vanaf nu verleden tijd. Vanaf 18 juni geldt er namelijk een ruimere acceptatiegrens van NHG voor senioren met een verhuiswens.

Hypotheek berekenen: