Makelaardij

Bij de aan- en verkoop van een woning komt veel kijken. Dat weten wij als geen ander. Met MijnHuiszaken maken wij het wat makkelijker voor u. MijnHuiszaken is een persoonlijke omgeving die u helpt met het regelen van zaken rondom uw (toekomstige) woning. 

Ontvang van ons het huidige aanbod direct in uw e-mail en stel daarbij zelf in hoe vaak u mails wilt ontvangen. 

Bereken in uw account uw hypotheek en zie direct het daarbij passende woningaanbod.

Uw gegevens worden veilig bewaard en kunnen alleen door uzelf met anderen gedeeld worden. 

Kies als aankoopmakelaar “Makelaarsland” >> kies als hypotheekadviseur “Midden Brabant Advies”. Zodra de verkopende makelaar een woning publiceert, is deze in MijnHuiszaken te vinden. Nog vóórdat deze op de bekende huizensites wordt geplaatst.

De voordelen van een MijnHuiszaken account

Ontvang het actuele woningaanbod, zelfs nog voordat het op de bekende huizensites wordt geplaatst.

Bereken zelf uw hypotheekmogelijkheden.

Vind op een gebruiksvriendelijke manier uw ideale woning. Bewaar bijvoorbeeld uw zoekprofiel en favorieten.

MijnHuiszaken is volledig gratis.

Bouwkundige keuring

Een bouwtechnische keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring). Midden Brabant Advies werkt samen met Homekeur; dé specialist voor bouwkundige keuringen. Met landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Kosten bouwtechnische keuring

De kosten voor een bouwkundige keuring zijn afhankelijk van de grootte van uw nieuwe woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur al voor €369,00 inclusief btw een uitgebreide bouwtechnische keuring uit. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van enkele prijsvoorwaarden.

Heeft u vragen over de kosten? Bel tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) 013-5212001. Wij helpen u graag verder en kunnen indien gewenst direct een afspraak inplannen! Ook als u vragen heeft over het nut en de noodzaak van een bouwkundige keuring bij aankoop van een woning zijn wij u graag van dienst.

null

Energielabel woning

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Midden Brabant Advies werkt samen met Homekeur BV; die werkt met gediplomeerde adviseurs en conform BRL9500 certificaat.

Landelijk netwerk!

Met een landelijk netwerk van adviseurs voeren wij dagelijks energielabel inspecties uit door heel Nederland. Onze adviseurs zijn allemaal gediplomeerd en staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole.

Kosten energielabel voor woningen

Voor het opstellen van een energielabel komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor wordt met u een afspraak gemaakt door onze afdeling planning. Voor de inspectie en opname van alle gegevens wordt 1 uur ingepland, afhankelijk van de grootte van de woning is soms iets meer of minder tijd nodig. Er volgt geen verrekening bij een meer of mindere tijdsbesteding.

Voor de opname van een energielabel bij u op locatie voor woningen tot 190 m2 gebruiksoppervlakte (dat is ongeveer 500 m3 inhoud) betaalt u bij Homekeur slechts € 349,- inclusief btw! De toeslag per extra 1 m² bedraagt € 0,65.

Vragen?

Heeft u vragen over de kosten of wilt u een energielabel aanvragen? Bel tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) naar 013-5212001 en wij helpen u graag verder! Ook als u vragen heeft over het nut en de noodzaak van een energielabel bij verkoop van een woning zijn wij u graag van dienst.

null

Bouwkundig NHG-rapport

Bouwkundig NHG rapport voor slechts € 189,- (incl. btw)

De opname ten behoeve van dit bouwkundige NHG rapport is vergelijkbaar met de bouwkundige keuring, dit bouwkundig NHG rapport is bedoeld om inzicht te geven in de grotere risico’s en regulier onderhoudskosten voor de komende jaren. Het rapport kan worden toegevoegd aan een taxatie als vervanger voor de bouwkundige opnamestaat. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd op gebreken conform het model-bouwkundig rapport Nationale Hypotheek Garantie. De opname door een inspecteur ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport is een volwaardige en complete inspectie zonder uitsluitingen of enige beperking.

  • De taxatiebranche (NRVT) en geldverstrekkers hebben per 1 oktober 2021 gezamenlijk een nieuw model Taxatierapport Woonruimte 2021 ontwikkeld. De rapportage van de bouwtechnische keuring en het bouwkundig NHG rapport kan (gegarandeerd) worden gebruikt als vervanger voor de bouwkundige opnamestaat.
  • De opname door een inspecteur ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport is een volwaardige en complete inspectie zonder uitsluitingen of enige beperking.
  • De inspectie is niet beperkt, evenals de kostenopgave, en voldoet aan de voorwaarden, normen en eisen zoals gesteld door de NHG.
  • Homekeur levert naast deze bouwkundig NHG rapportage ook een bouwtechnische keuring. Bij de bouwtechnische keuring worden extra zaken en adviezen opgenomen en benoemd welke voor de NHG niet van toepassing zijn. Deze voor NHG niet relevante zaken worden niet benoemd in het Bouwkundig NHG rapport.
  • De opname ten behoeve van een bouwkundig NHG rapport en de rapportage is inclusief een NHG bijlage en voldoet uiteraard ook aan het model bouwkundig rapport van de NHG.
  • U ontvangt een uitgebreide rapportage inclusief direct en termijn kosten.
  • Bekijk hier een voorbeeld rapportage van een Bouwkundig NHG rapport

Bent u bouwkundige of geïnteresseerde, en wilt u zelf een bouwkundig NHG rapport opstellen? 

Kosten bouwkundige NHG rapport € 189,-

De kosten van een bouwkundige NHG rapport zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 190m(dat is ongeveer 500m3) kan Homekeur al voor €189,00 inclusief btw een bouwkundige NHG rapportage opstellen. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van onderstaande prijsvoorwaarden. Een inspecteur komt ter plaatse bij u op locatie om de opname uit te voeren.

Vragen?

Heeft u vragen over de kosten of wilt u een bouwkundig NHG-rapport aanvragen? Bel tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) naar 013-5212001 en wij helpen u graag verder! Ook als u vragen heeft over het nut en de noodzaak van een bouwkundig NHG-rapport voor het regelen van uw hypotheek zijn wij u graag van dienst.