Lenen

Tijdelijk onvoorzien. Direct beschikbaar. Via uw betaalrekening.

Onvoorziene uitgaven kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Een automatische lening, gekoppeld aan uw betaalrekening, biedt dan mogelijk uitkomst. Het maximale bedrag is gekoppeld aan uw maandinkomen. Voor grotere aankopen kan een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening uitkomst bieden.

Heeft u onverwachte uitgaven? Dan kunt u over een bedrag tot € 2.500,- extra beschikken met een vooraf bepaald maximaal bedrag, afhankelijk van uw maandelijkse inkomen. U regelt het direct via uw RegioBank betaalrekening. Af en bijschrijvingen worden automatisch verrekend met uw saldo.

Lees meer: RegioBank Roodstand

Voor grotere en bewust overwogen aankopen is een Persoonlijke Lening meer geschikt. U weet vooraf hoeveel geld u nodig heeft, welk deel daarvan u wilt lenen en wat u maandelijks aan aflossing kan besteden. Een persoonlijke lening gaat altijd samen met een advies vooraf.

Doe hier de Bespaarcheck Consumptief Krediet

Bij lenen gaat u een verplichting aan voor de komende maanden of jaren, een goed advies is dan ook belangrijk. Wij helpen u graag met een juiste keuze voor leningsvorm, kredietlimiet en betaaltermijnen en helpen ook met tussentijds advies bij veranderingen in uw situatie.

Advies: Financieel Advies

Meer weten over lenen?