Aansprakelijkheid

Een verzekering voor aansprakelijkheid helpt u de schade te vergoeden aan anderen, door u of in uw verantwoordelijkheid toegebracht. Denk aan letsel aan personen of materiële schade zoals beschadiging of vermissing van goederen. Vaak is de gevolgschade erg groot en voor een particulier onbetaalbaar.

Aansprakelijkheid en recht

  • Per ongeluk
  • Hulp bij conflicten
  • Uw verantwoordelijkheid

Er is niets vervelender dan het per ongeluk aan iemand anders persoonlijk letsel of materiële schade toebrengen. Als u vervolgens de kosten voor deze schade wil betalen, is het goed te weten dat, als u voor deze kosten aansprakelijk bent, u hiervoor een verzekering heeft afgesloten.

Mocht u aansprakelijk gesteld worden voor iets wat volgens u onterecht is, of heeft u zelf schade ondervonden van iemand die deze schade niet wil of kan vergoeden, dan biedt een rechtsbijstandsverzekering uitkomst.

Deze verzekering helpt u de schade te vergoeden aan anderen, door u of in uw verantwoordelijkheid toegebracht. Denk aan letsel aan personen of materiële schade zoals beschadiging of vermissing van goederen. Vaak is de gevolgschade erg groot en voor een particulier onbetaalbaar.

Direct afsluiten: Aansprakelijkheidsverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering helpt bij een juridisch conflict, bijvoorbeeld over een koop- of huurcontract of arbeidsovereenkomst. Het inschakelen van een advocaat is erg duur, zeker als het een langdurige kwestie betreft. De rechtsbijstandsverzekering kan uitkomst bieden en u helpen uw rechten te verdedigen.

Direct afsluiten: Rechtsbijstandsverzekering