Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Meer hypotheken

A.S.R. Verduurzamingshypotheek

De Verduurzamingshypotheek van a.s.r. is een lening speciaal voor het verduurzamen van uw huis en wordt tegelijk geregeld met de a.s.r. hypotheek. Met de Verduurzamingshypotheek krijgt u een depot tegen een extra aantrekkelijk tarief en goede voorwaarden. Dit depot is specifiek bedoeld voor het financieren van energiebesparende maatregelen in, om en aan uw woning. a.s.r. biedt dit als eerste hypotheekverstrekker standaard aan bij het renteaanbod.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de A.S.R. Verduurzamingshypotheek neem dan vrijblijvend contact op met Midden Brabant Advies.

NIBC investeringshypotheek.

Met de NIBC Direct Investeringshypotheek maken wij het mogelijk om in een groot aantal Nederlandse gemeenten te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Deze hypotheek is niet bedoeld voor eigen bewoning en/of pensioenvoorziening.

Florius verzilverhypotheek

Bent u tenminste 60 jaar en heeft u genoeg overwaarde op uw huis? Met de Florius Verzilver Hypotheek verzilvert u deze door een deel ervan op te nemen. Zo beschikt u eerder over uw ‘slapende vermogen’ en heeft u meer financiële ruimte. Het bedrag dat u opneemt, kunt u namelijk vrij besteden.

Ga naar Florius

 

Recreatiewoningen.

Bent u op zoek naar een financiering voor een recreatiewoning? Klop dan bij ons aan voor de mogelijkheden. U kunt terecht bij onze financiële experts.