Vakantie

Boeken en inpakken. Hulp in een vreemde taal. Te snel naar huis.

Met een goede annulerings- en reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten kort voor of tijdens uw vakantie, u krijgt bijvoorbeeld hulp bij uw vragen en de meeste kosten worden vergoed. Ziekte, ongeval en bijvoorbeeld diefstal tijdens uw vakantie hoeven geen nachtmerrie te worden.

Voor iedere persoonlijke situatie is een passende verzekering, afhankelijk van de intensiteit en aard van uw vakantieverblijf. Doorlopend of kortlopend en al of niet met aanvullingen voor bijvoorbeeld de wintersport, pechhulp voor uw auto of dekking in bijzondere landen.

Annuleringsverzekering

Het is altijd verstandig om op reis te gaan met een goede reisverzekering. Bij ziekte of een ongeval is goede hulp van groot belang, de kosten vaak erg hoog. Bij diefstal van bijvoorbeeld een paspoort of al je geld en pasjes, kan deze verzekering helpen. 

Direct afsluiten: Reis-/Annuleringsverzekering

RecreActiefverzekering

Bent u een actief persoon met veel recreatieve activiteiten en kostbare benodigdheden, elektronica apparatuur, accessoires of bijvoorbeeld een uitgebreide sportuitrusting? Dan kan de RecreActiefverzekering u helpen uw kostbare spullen te beschermen tegen verlies, schade of diefstal. 

Direct afsluiten: RecreActiefverzekering

Camper / Caravan

Uw camper of caravan is uw mobiele huis dat u tijdens uw vakantie de vrijheid geeft. Net als uw mobiele huis is ook een goede verzekering een kostbaar bezit, maar gelukkig goed betaalbaar, met schadevrije jaren of premievriendelijk gekoppeld aan uw autoverzekering. 

Lees meer: Verzekeringsoverzicht

Boot

Er zijn in Nederland veel recreatiemogelijkheden op het water; een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer. Zodra u gaat varen is een verzekering verplicht, maar altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus van WA tot spreekwoordelijke of letterlijke schipbreuk. 

Direct afsluiten: Bootverzekering