Woonhuis / Inboedel

Zorgeloos wonen. Het hele gezin. Ongelukjes in huis.

Of u nu alleen woont of met uw gezin, in een huurhuis of koophuis, iedereen wil zo prettig mogelijk onbezorgd wonen en leven. Vanuit een gezinspakket stellen wij met u een voor uw situatie passende combinatie samen, zodat er bij klein en groot leed in en om het huis voldoende middelen beschikbaar zijn om de schade te herstellen.

Heeft u een koophuis dan is het sterk aan te bevelen en vaak voor een hypotheekverstrekker ook verplicht om uw woonhuis te verzekeren tegen ondermeer brand of ander onheil. Uw huis kan dan altijd hersteld of herbouwd worden en de waarde blijft behouden.


Direct afsluiten: Uw huis

In uw huis, koop of huur, staan veel dierbare spullen van uzelf en uw gezinsleden, samen van onschatbare waarde. Bij diefstal of bijvoorbeeld schade na brand of wateroverlast heeft u in ieder geval de mogelijkheid uw spullen te vervangen of te laten herstellen.


Direct afsluiten: Inboedel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, de schade komt dan als vervelende bijkomstigheid. Naast de wettelijke aansprakelijkheid van u en uw gezin en grotere zaken zoals uw auto en woonhuis, is ook de schade van ‘kleinere’ ongelukjes verzekerd met de ongevallenverzekering.


Direct afsluiten: Ongevallen