Beleggen

Beleggen met een ruime keuze uit fondsen

Midden Brabant Advies helpt u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Door uw geld op een verantwoorde manier te beleggen bouwt u een vermogen op voor in de toekomst. Uw belang staat bij ons voorop. Lage kosten, een aantrekkelijk rendement en duidelijkheid zijn belangrijk bij de producten die wij adviseren. Door te beleggen maakt u kans op hogere rendementen, maar u loopt ook meer risico. Beleggen in individuele effecten heeft veel aandacht nodig voor risicospreiding en vraagt om een fors startkapitaal. Bij een beleggingsfonds spreidt u echter uw risico over een groot aantal individuele beleggingen en u kunt al vanaf €20 per maand instappen. Via een belegging in een beleggingsfonds worden professionele vermogensbeheerders aan het werk gezet om een goed rendement te behalen. Zij zijn verbonden met alle belangrijke financiële centra in de wereld en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten. Er zijn een aantal partijen waar wij als Midden Brabant Advies mee samenwerken. Dit zijn NNEK Vermogensbeheer en BrandNewDay.

Bij NNEK profiteert u als klant van een professionele, wereldwijde spreiding via beleggingsfondsen in alle vermogensklassen. NNEK Vermogensbeheer is voor de belegger die kiest voor een verantwoorde manier van vermogensopbouw, met een sterke focus op het behalen van uw einddoel. U kiest bij NNEK met name voor het volgen van indices, in plaats van proberen deze te verslaan. U maakt daarbij ook graag gebruik van duurzame indices. Op weg naar uw einddoel houdt NNEK, samen met Midden Brabant Advies, de ontwikkeling van uw vermogen scherp in de gaten.

Vermogens beheer

NNEK werkt volgens een zorgvuldig opgestelde beheerstrategie, waarin een slimme asset allocatie – de verdeling tussen aandelen en obligaties – de basis vormt voor het beleggingsresultaat. Aan de hand van onze Advieswijzer bepaalt u zelf het bij u passende beleggersprofiel en beleggingsbeleid. Hiermee maakt u een keuze uit één van de vijf verschillende portefeuilles, die gerangschikt zijn naar termen van risico versus potentieel rendement. Waarbij ZeerDefensief het minste risico en ZeerOffensief het meeste risico kent.

Meer informatie: NNEK Vermogensbeheer

Financieel Advies

Bij beleggen gaat het vaak om lange termijn spaardoelen, grotere bedragen en risico’s en mogelijk ook de opbouw van een pensioenaanvulling. De keuze voor beleggen maakt u zelf, maar wat ons betreft pas na een goed adviesgesprek, zodat wij met u duidelijk uw situatie, uw mogelijkheden en de risico’s in kaart hebben gebracht. Dus heeft u vragen en zou u deze graag stellen in een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met ons. Bel, mail of loop eens binnen voor een afspraak. Wij helpen u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Lees meer: Financieel Advies

Gecertificeerd Vermogensadviseur

Midden Brabant Advies is gecertificeerd voor vermogensadvies. Wij helpen u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Door uw geld op een verantwoorde manier te beleggen in fondsen, bouwt u een vermogen op voor in de toekomst. Bovendien kan het opbouwen van vermogen u in een aantal gevallen belastingvoordeel opleveren. Uw belang staat bij ons voorop. Lage kosten, een aantrekkelijk rendement en duidelijkheid zijn belangrijk bij de producten die wij adviseren. Net zoals service, gemak en zekerheid. Klik op onderstaande button om te zien hoe u contact op kunt nemen met Midden Brabant Advies. Wij helpen u graag.