Beleggen

Beleggen met een ruime keuze uit fondsen

Midden Brabant Advies helpt u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Door uw geld op een verantwoorde manier te beleggen bouwt u een vermogen op voor in de toekomst. Uw belang staat bij ons voorop. Lage kosten, een aantrekkelijk rendement en duidelijkheid zijn belangrijk bij de producten die wij adviseren. Door te beleggen maakt u kans op hogere rendementen, maar u loopt ook meer risico. Beleggen in individuele effecten heeft veel aandacht nodig voor risicospreiding en vraagt om een fors startkapitaal. Bij een beleggingsfonds spreidt u echter uw risico over een groot aantal individuele beleggingen en u kunt al vanaf €20 per maand instappen. Via een belegging in een beleggingsfonds worden professionele vermogensbeheerders aan het werk gezet om een goed rendement te behalen. Zij zijn verbonden met alle belangrijke financiële centra in de wereld en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten. Er zijn een aantal partijen waar wij als Midden Brabant Advies mee samenwerken. Dit zijn RegioBank (Doelbeleggen), DEGIRO en NNEK Vermogensbeheer.

Met Doelbeleggen wordt zelfstandig beleggen heel eenvoudig. U bepaalt zelf uw beleggingsdoel en het risico dat bij u past. Met de handige rekenhulp ‘de Doelplanner’ heeft u altijd inzicht via Internet Bankieren. Als u wilt houden wij uw belegging in de gaten. U krijgt dan een seintje als u uw beleggingsdoel uit de Doelplanner niet haalt. U kunt vervolgens zelf in de Doelplanner bekijken wat u kunt doen om uw doel wel te halen. Inleggen kan al vanaf €20 per keer. Bijvoorbeeld maandelijks of op het moment dat het u uitkomt. Doelbeleggen: Hoe werkt het?

Doelbeleggen waarin?

Met Doelbeleggen belegt u in een van de vijf ASN Duurzame Mixfondsen. Mixfondsen uiteenlopend van zeer defensief, met een relatief laag rendement, tot zeer offensief met het streven naar een hoog rendement (met uiteraard wel meer risico). Wilt u zelfstandig beleggen? Dan is Doelbeleggen zeker een geschikte mogelijkheid voor u. Bel, mail of loop eens vrijblijvend binnen voor meer informatie. Of kijk op de volgende website. 
Doelbeleggen: Waar belegt u in?

DEGIRO is het snelst groeiende beleggers- en handelsplatform van Nederland, met kostprijzen per order die ver onder de tarieven van andere online-makelaars duiken. Met dit handelsplatform is het mogelijk om wereldwijd te beleggen op de belangrijkste beurzen en in alle instrumenten. DEGIRO biedt toegang tot een zeer groot aantal beurzen over de hele wereld. De handelsmogelijkheden zijn zeer goed te noemen. U kunt desgewenst ook in opties, futures en/of andere derivaten handelen. Via Midden Brabant Advies kunt u binnen enkele minuten – en volledig digitaal – een beleggingsrekening openen. Ruim 200.000 Nederlanders beleggen al via deze online-makelaar.

Waarin kunt u beleggen?

  • Aandelen op alle belangrijke beurzen wereldwijd
  • Futures en opties
  • Obligaties
  • Sprinters en turbo’s

Meer informatie: DEGIRO beleggen

Bij NNEK profiteert u als klant van een professionele, wereldwijde spreiding via beleggingsfondsen in alle vermogensklassen. NNEK Vermogensbeheer is voor de belegger die kiest voor een verantwoorde manier van vermogensopbouw, met een sterke focus op het behalen van uw einddoel. U kiest bij NNEK met name voor het volgen van indices, in plaats van proberen deze te verslaan. U maakt daarbij ook graag gebruik van duurzame indices. Op weg naar uw einddoel houdt NNEK, samen met Midden Brabant Advies, de ontwikkeling van uw vermogen scherp in de gaten.

Vermogensbeheer

NNEK werkt volgens een zorgvuldig opgestelde beheerstrategie, waarin een slimme asset allocatie – de verdeling tussen aandelen en obligaties – de basis vormt voor het beleggingsresultaat. Aan de hand van onze Advieswijzer bepaalt u zelf het bij u passende beleggersprofiel en beleggingsbeleid. Hiermee maakt u een keuze uit één van de vijf verschillende portefeuilles, die gerangschikt zijn naar termen van risico versus potentieel rendement. Waarbij ZeerDefensief het minste risico en ZeerOffensief het meeste risico kent. Factsheet NNEK

Meer informatie: NNEK Vermogensbeheer

Financieel Advies

Bij beleggen gaat het vaak om lange termijn spaardoelen, grotere bedragen en risico’s en mogelijk ook de opbouw van een pensioenaanvulling. De keuze voor beleggen maakt u zelf, maar wat ons betreft pas na een goed adviesgesprek, zodat wij met u duidelijk uw situatie, uw mogelijkheden en de risico’s in kaart hebben gebracht. Dus heeft u vragen en zou u deze graag stellen in een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met ons. Bel, mail of loop eens binnen voor een afspraak. Wij helpen u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Lees meer: Financieel Advies

Gecertificeerd Vermogensadviseur

Midden Brabant Advies is gecertificeerd voor vermogensadvies. Wij helpen u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Door uw geld op een verantwoorde manier te beleggen in fondsen, bouwt u een vermogen op voor in de toekomst. Bovendien kan het opbouwen van vermogen u in een aantal gevallen belastingvoordeel opleveren. Uw belang staat bij ons voorop. Lage kosten, een aantrekkelijk rendement en duidelijkheid zijn belangrijk bij de producten die wij adviseren. Net zoals service, gemak en zekerheid. Klik op onderstaande button om te zien hoe u contact op kunt nemen met Midden Brabant Advies. Wij helpen u graag.