Zakelijk betalingsverkeer

Gratis Wereldpas. Internet Bankieren. Mobiel Bankieren (Gratis RegioBank app). Eigentijds, snel en makkelijk

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. De RegioBank biedt u een compleet aanbod, afgestemd op uw huidige of mogelijk toekomstige behoeften wat betreft het betalingsverkeer en met alles wat u nodig heeft om snel en makkelijk uw dagelijkse bankzaken te regelen. Overige behoeften bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek.

ZZP Rekening

De ZZP Rekening is er voor de zelfstandige ondernemer die graag weet waar hij aan toe is, met een vast bedrag per maand, helder en overzichtelijk via internet bankieren. Gaat u toch meer gebruiken? Geen probleem, de ZZP Rekening groeit met u mee.

MKB Rekening

Deze zakelijke betaalrekening is er speciaal voor het midden- en kleinbedrijf en groeit flexibel mee met uw activiteiten. Voor een vast bedrag per maand heeft u een compleet betaalpakket, met daarbij een Wereldpas en Zakelijk Internet Bankieren, naar wens aangevuld met een incassocontract en acceptgirocontract.

Vereniging / Stichting

De V&S Rekening van de RegioBank is specifiek afgestemd op de activiteiten van uw vereniging of stichting, inclusief een Wereldpas en Zakelijk Internet Bankieren. Om u veel van uw werk uit handen te nemen, kunt u ook een incassocontract en acceptgirocontract afsluiten.