Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Sparen

Unieke producten. Krachtige rente. Zilvervloot en Maatwerk.

Bij de spaarvormen van de RegioBank heeft u altijd de luxe van een eigen Adviseur bij u in de buurt, ook als u zelf uw spaarvorm kiest of gebruik wil maken van uw bestaande spaarsaldo. Wij staan altijd voor u klaar, omdat wij geloven in de kracht van een persoonlijke dienstverlening; vooraf, maar ook bij tussentijds veranderingen van uw spaardoelen en de mogelijkheden van sparen.
Voor al uw spaarwensen, kleine wensen en grotere toekomstplannen, maken wij gebruik van de vertrouwde en bewezen spaarproducten van de RegioBank. Zoals de bekende Zilvervloot rekening, voor uw kinderen of kleinkinderen. Voor u zelf is er altijd een maatwerkoplossing met hoge rente en een goed advies, zodat u over enkele jaren tevreden kunt genieten van het resultaat.
RegioBank is onderdeel van Volksbank N.V. en heeft samen met SNS Bank, ASN Bank en de BLG Bank één bankvergunning en valt daarmee onder het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank. Daarmee zijn uw spaartegoeden gegarandeerd tot een bepaald bedrag.
Lees meer: RegioBank Sparen

Zilvervloot sparen

Spaar nu net als vroeger met Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.

Spaar op maat

Spaar-op-Maat is een spaarrekening met vele mogelijkheden. De rekening geeft een aantrekkelijke rente en stelt geen eisen. U kunt sparen tegen een aantrekkelijke variabele of vaste rente. Zoekt u een makkelijke rekening met hoge rente…

Eigen huis

Wilt u een eigen huis kopen en hiervoor een startkapitaal opbouwen? Of heeft u een eigen huis en wilt u uw lening aflossen? Spaar dan flexibel met een aantrekkelijke rente via Eigen Huis Sparen.