Sparen

Unieke producten. Krachtige rente. Zilvervloot en Maatwerk.

Een nieuwe auto, een mooie vakantie of een appeltje voor de dorst. Sparen voor een spaardoel geeft u een goed gevoel. RegioBank helpt u om uw spaarwensen te vervullen. Maak voor elk spaardoel een aparte spaarpot aan.
 
Bij de spaarvormen van de RegioBank heeft u altijd de luxe van een eigen Adviseur bij u in de buurt, ook als u zelf uw spaarvorm kiest of gebruik wil maken van uw bestaande spaarsaldo. Wij staan altijd voor u klaar, omdat wij geloven in de kracht van een persoonlijke dienstverlening; vooraf, maar ook bij tussentijds veranderingen van uw spaardoelen en de mogelijkheden van sparen.
 
Voor al uw spaarwensen, kleine wensen en grotere toekomstplannen, maken wij gebruik van de vertrouwde en bewezen spaarproducten van de RegioBank. Zoals de bekende Zilvervloot rekening, voor uw kinderen of kleinkinderen. Voor u zelf is er altijd een maatwerkoplossing met hoge rente en een goed advies, zodat u over enkele jaren tevreden kunt genieten van het resultaat.

Spaarrekeningen voor uzelf

Spaar-op-Maat vrij

Voor als u zelf wilt bepalen wanneer en hoeveel u spaart.

Spaar-op-Maat Vrij past u gemakkelijk aan uw eigen situatie aan. U spaart precies zoals u dat wilt en krijgt een variabele rente.

Bij Spaar-op-Maat Vrij kunt u altijd kosteloos geld storten of opnemen. Deze rekening heeft geen minimale of maximale inleg of looptijd. En hoe meer u spaart, hoe hoger de rente over uw spaargeld. De rente schrijven we ieder jaar in de eerste week van januari bij op uw rekening.

Keuzedeposito

U heeft spaargeld over en kunt het een tijdje missen. Met Keuzedeposito zet u uw spaargeld voor een bepaalde periode apart. Tegen een vaste rente. Op deze manier heeft u de zekerheid van een vaste rente voor een langere periode. Uw adviseur kan een Keuzedeposito voor u openen als u een Spaar-op-Maat Vrij rekening heeft. U bepaalt vooraf hoeveel geld u in het Keuzedeposito stort. De looptijd is momenteel 10 jaar.

Spaarrekeningen voor uw kind

JongWijs Sparen

Krijgt uw kind al zakgeld? Dan is starten met contant geld een goed begin. Dit bewaart uw kind in een spaarpot. Gaat u daarna digitaal zakgeld geven? Dan hebben wij een eigen spaarrekening voor uw kind.

JongWijs is voor alle kinderen van nul tot achttien jaar. Met JongWijs leert uw kind stap voor stap sparen en betalen. Het begint met een spaarrekening. Als uw zoon of dochter acht is, komt er een betaalrekening bij. Ook ontvangen u en uw kind leerzame tips over geld. Zo wordt u geholpen bij de financiële opvoeding van uw kind.

Zilvervloot sparen

Spaar nu net als vroeger met Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.

Sparen voor uw kind, dat belonen wij. Voor elk volledig spaarjaar krijgt uw kind 0.1% bonus. Deze bonus kan oplopen tot maximaal 1% bij tien jaar sparen. Prettig toch?

Wilt u meer lezen over de verschillende spaarrekeningen van RegioBank?

Liever persoonlijk contact met een van onze kantoren? Bel, mail of loop eens binnen.

Maand Sparen

Met Maand Sparen spaart u iedere maand automatisch een bedrag tussen de €50 en €500.

Met Maand Sparen spaart u bijna ongemerkt voor elk gewenst doel, met een variabele rente. U heeft alle vrijheid, want u kunt uw geld altijd zonder kosten weer opnemen.

U bepaalt zelf hoeveel u per maand gaat sparen. Via een automatische incasso spaart u vanaf uw vaste tegenrekening elke maand een bedrag op uw Maand Sparen rekening. De rente schrijven we ieder jaar in de eerste week van januari bij op uw tegenrekening.

Eigen Huis Sparen

Wilt u een eigen huis kopen en hiervoor een startkapitaal opbouwen? Of heeft u een eigen huis en wilt u uw lening aflossen? Spaar dan flexibel met een aantrekkelijke rente via Eigen Huis Sparen.

Met Eigen Huis Sparen spaart u met een aantrekkelijke variabele rente voor een van de doelen die bij deze spaarvorm horen. De inleg is vrij en u kunt uw geld altijd opnemen.

UitkeerPlan

Uw maandelijke inkomsten aanvullen met een UitkeerPlan.

Met een UitkeerPlan zet u een geldbedrag vast in een deposito en daarvoor krijgt u een vaste rente. Elke maand krijgt u automatisch een bedrag uit dit deposito op uw betaalrekening. De inleg, looptijd en hoogte van de uitkering bepaalt u zelf.

Groeirente

Kiest u voor Groeirente, dan wordt u beloond als u uw spaargeld wat langer laat staan. Elk jaar stijgt de rente, met een maximale looptijd van vijf jaar. Een slimme keus als u nog niet precies weet wanneer u uw spaargeld nodig heeft.

U kunt Groeirente aanvragen als u Spaar-op-Maat Vrij bij RegioBank heeft. Met Groeirente parkeert u een deel van uw spaargeld voor extra rente. U zet een bedrag van minstens € 500 voor vijf jaar opzij. Ieder jaar dat u niet aan dat ingelegde bedrag komt, krijgt u een hogere rente.