Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

QuinteS

Over QuinteS

QuinteS is een adviseur en bemiddelaar, die net zoals Midden Brabant Advies volledig onafhankelijk is en daarmee geen belang heeft bij de keuze van een bepaald product of verzekeraar. Hiermee biedt QuinteS de beste oplossing op maat.

Zakelijk

Als het gaat om de continuïteit van uw bedrijf weet QuinteS exact waar u zich wel en niet tegen moet verzekeren. Ten eerste omdat zij verstand hebben van risico’s en ten tweede  omdat zij dicht bij de klanten staan en op een integere en onafhankelijke wijze adviseren. Of het nu gaat om verzuim, cyberrisk of inventaris; QuinteS zorgt met de juiste producten dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

Particulier

Een auto- of inboedelverzekering. Een reis- of rechtsbijstandverzekering. QuinteS zorgt dat ze de situatie en draagkracht van de klant kent en kan zo altijd het beste advies geven. Bovendien staan de mensen van QuinteS 24/7 voor u klaar wanneer de nood aan de man is.

Volledig onafhankelijk: zoals u gewend bent

De adviseurs van QuinteS Verzekeringen zijn volledig onafhankelijk en adviseren in het belang van de klant. Via Plusdiensten Assuradeuren hebben zij toegang tot de volmacht van 14 verzekeraars. Daarnaast heeft QuinteS de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij verzekeraars onder te brengen. Hiermee zijn zij objectief en ongebonden, zoals u ook bij Midden Brabant Advies gewend bent. Zo krijgt de klant altijd het best passende aanbod.

Voor vragen kunt u bellen naar 0411-724825 of mailen naar info@quintes.nl. Wilt u liever persoonlijk langskomen, dan kan dat op het kantoor in Haaren aan de Driehoeven 76. (Hierbij worden de adviezen van het RIVM omtrent Covid-19 in acht genomen).

Hier wordt u vertrouwd geholpen door Guido, Ted, Maryn en Marion.