Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Huiz Online

Voordelen voor u als consument:

 

Alles wordt geregeld!

Één vast en vertrouwd aanspreekpunt

Lage courtagekosten

Woning aantoonbaar sneller verkocht

Hypotheek en verzekeringen kunnen worden geregeld

Huis kopen

Ook bij het kopen van een huis kunnen emoties een grote rol spelen. Tevens is dit vaak een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Als een woning u aanspreekt en deze gaat bezichtigen, verliest u al gauw een aantal belangrijke zaken uit het oog. Dit geldt zelfs vaak voor de ervaren kijker. Het aantal indrukken is simpelweg te groot. Bij een tweede bezoek vallen weer andere zaken op aan de woning. Wij adviseren u dan ook om altijd minimaal twee keer een woning te bezichtigen, alvorens u een bod uitbrengt. Beter nog, neem iemand mee die verstand van zaken heeft.

MIDDEN BRABANT ADVIES helpt u graag bij de aankoop van een woning. Wij zijn een welkome houvast gedurende het aankooptraject. Wij kennen de lokale woningmarkt, weten wat een woning waard is, beheersen het onderhandelen met de verkopers als geen ander, nemen u het vele papier- en zoekwerk uit handen en laten ons niet leiden door emoties.

Vaak betaalt u bij de traditionele makelaar al gauw 1% van de aankoopprijs. Als u dus een woning koopt voor € 200.000, dan bedraagt de courtage € 2.420,- (incl. BTW).

Bij HuiZonline betaalt u een vast laag tarief, zonder bijkomende kosten. De aankoopbemiddeling wordt verzorgd door MIDDEN BRABANT ADVIES. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke financiele situatie, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat wordt er voor u geregeld?

– Gesprek woonwensen
– Huidig aanbod bekijken
– Bezichtiging toekomstige woning
– Waardebepaling toekomstige woning
– Onderhandelen van de prijs
– Kadastrale recherché
– Beoordelen van het koopcontract
– Een hypotheektest uitvoeren
– Evt. bouwkundig rapport laten opmaken
– Evt. rechtsbijstand voor eventuele conflicten