Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Beleggen

Al vanaf € 25,-. Ruime keuze uit fondsen. Ook rente als u niet belegt.

Door te beleggen maakt u kans op hogere rendementen; u loopt ook meer risico. Beleggen in individuele effecten heeft veel aandacht nodig voor risicospreiding en vraagt om een fors startkapitaal. Bij een beleggingsfonds spreidt u uw risico over een groot aantal individuele beleggingen en u kunt al vanaf € 25 per maand instappen.

Via een belegging in een beleggingsfonds worden professionele vermogensbeheerders aan het werk gezet om een goed rendement te behalen. Zij zijn verbonden met alle belangrijke financiële centra in de wereld en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten.

Beleggingsrekening

De Beleggingsrekening van RegioBank is eenvoudig, solide en flexibel. Het geld dat u op de Beleggingsrekening stort, kan naar keuze worden belegd in beleggingsfondsen of u spaart automatisch tegen een aantrekkelijke rente. Daarnaast zijn er enkele garantieproducten waar wij u graag over informeren.

Lees meer: RegioBank Beleggingsrekening

Beleggingsfondsen

De beleggingsfondsen van RegioBank omvatten een ruim aanbod in variatie van risicomijdende tot meer offensieve fondsen. U belegt in succesvolle en betrouwbare fondsen zoals de SNS-, ASN- en ING-fondsen. Alle fondsen kunnen eenvoudig en voordelig worden gekocht en verkocht of worden omgezet in een spaarsaldo.

Lees meer: RegioBank Beleggingsfondsen

Advies

Bij belleggen gaat het vaak om lange termijn spaardoelen, grotere bedragen en risico’s en mogelijk ook de opbouw van een pensioenaanvulling. De keuze voor beleggen maakt u zelf, maar wat ons betreft pas na een goed adviesgesprek, zodat wij met u duidelijk uw situatie, uw mogelijkheden en de risico’s in kaart hebben gebracht.

Lees meer: Financieel Advies

Gecertificeerd Vermogensadviseur

Midden Brabant Advies is gecertificeerd voor vermogensadvies. Wij helpen u graag bij uw beleggingsvraagstukken. Door uw geld op een verantwoorde manier te beleggen in fondsen, bouwt u een vermogen op voor in de toekomst. Bovendien kan het opbouwen van vermogen u in een aantal gevallen belastingvoordeel opleveren.

Uw belang staat bij ons voorop. Lage kosten, een aantrekkelijk rendement en duidelijkheid zijn belangrijk bij de producten die wij adviseren. Net zoals service, gemak en zekerheid.

De voordelen van vermogen opbouwen via beleggen

 

U heeft kans op een hoger eindkapitaal dan via een spaarrekening.

U betaalt lage fonds- en administratiekosten.

U betaalt geen aparte switchkosten, alleen aan- verkoopkosten.

U bouwt vermogen op tegen lage kosten.

U heeft duidelijkheid over kosten en voorwaarden.

U heeft een ruime keuze uit indexfonden en/of traditionele fondsen (afhankelijk van het product).

Uw beleggingsportefeuille wordt regelmatig bekeken om te bepalen of deze nog past bij uw risicoprofiel.

U bent dankzij internet bankieren altijd op de hoogte en u kunt alles online regelen.

U kiest voor service, gemak en zekerheid.

U kunt kiezen voor professioneel advies van een onze onafhankelijk vermogensadviseurs.