RegioBank

Bankzaken: Betrouwbaar. Flexibel en compleet. Met een persoonlijk advies.

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. Voor al uw bankzaken werken wij samen met deze betrouwbare partner. Betalen, sparen, beleggen en lenen zijn samengevat in een flexibel en compleet pakket van diensten, uiteraard naar uw wens voorzien van ons persoonlijke advies. De medewerkers van Midden Brabant Advies bouwen op een jarenlange ervaring. Midden Brabant Advies is, na de samenvoeging met Regiobank, ontstaan uit één van de oudste en grotere zelfstandige intermediairs van CVB-Bank.

RegioBank weer de beste cijfers van Nederland.

Kijk hier voor meer informatie.

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. RegioBank biedt u Plus Betalen en uw kinderen gebruiken de 1.2.3 Rekening. Een compleet aanbod met alles wat u nodig.

Bij de spaarvormen van de RegioBank heeft u altijd de luxe van een eigen Adviseur bij u in de buurt, ook als u zelf uw spaarvorm kiest of gebruik wil maken van uw bestaande spaarsaldo. 

Door te beleggen maakt u kans op hogere rendementen; u loopt ook meer risico. Beleggen in individuele effecten heeft veel aandacht nodig voor risicospreiding en vraagt om een fors startkapitaal.

Onvoorziene uitgaven kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Een automatische lening, gekoppeld aan uw betaalrekening, biedt dan mogelijk uitkomst.

Wij zoeken "Buurtzame" initiatieven

Als “buurtzame” bank zet Midden Brabant Advies, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in de regio Midden-Brabant, zich in voor een leefbare buurt. Dat is een fijne buurt om in te wonen en te ondernemen. Wat ons betreft hoort er nog iets thuis in dat rijtje: een bank die klaarstaat voor jou en jouw buurt! Financieel meedenken en sociale betrokkenheid gaan daarbij hand in hand. Samen met het Oranje Fonds draagt RegioBank bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren. Het VoordeBuurt Fonds steunt daarom lokale projecten die gericht zijn op het vergroten van de verbinding en leefbaarheid van de buurt. Hierbij gaat het om terugkerende initiatieven die verschillende doelgroepen met elkaar in contact brengen, met name uitgevoerd door vrijwilligers.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank hebben wij echt hart voor de buurt en de mensen die er wonen. Wij blijven daarom het vertrouwde gezicht in de buurt en denken ook graag mee: wat speelt er echt in de buurt? En hoe zouden wij kunnen helpen? Daarom doen wij graag een oproep:

Heb jij een mooi initiatief dat zich richt op het structureel vergroten van lokale verbinding in de buurt? Neem dan contact met ons op. Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden voor een aanvraag bij het VoordeBuurt Fonds.

Het VoordeBuurt Fonds ondersteunt diverse “buurtzame” initiatieven op lokaal niveau, niet alleen met geld maar ook met advies. De bedragen die het fonds uitkeert wisselen en zijn afhankelijk van de projectbegrotingen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het geen bestaande projecten of verenigingen zijn die hun vaste kosten (bijv. energierekening of een nieuw voetbalveld) hiermee willen dekken. Per project is er maximaal € 10.000 beschikbaar.

Overstappen doe je zo