RegioBank

Bankzaken: Betrouwbaar. Flexibel en compleet. Met een persoonlijk advies.

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. Voor al uw bankzaken werken wij samen met deze betrouwbare partner. Betalen, sparen, beleggen en lenen zijn samengevat in een flexibel en compleet pakket van diensten, uiteraard naar uw wens voorzien van ons persoonlijke advies. De medewerkers van Midden Brabant Advies bouwen op een jarenlange ervaring. Midden Brabant Advies is, na de samenvoeging met Regiobank, ontstaan uit één van de oudste en grotere zelfstandige intermediairs van CVB-Bank.

RegioBank weer de beste cijfers van Nederland.

Kijk hier voor meer informatie.

Midden Brabant Advies is zelfstandig adviseur van de RegioBank. RegioBank biedt u Plus Betalen en uw kinderen gebruiken de 1.2.3 Rekening. Een compleet aanbod met alles wat u nodig.

Bij de spaarvormen van de RegioBank heeft u altijd de luxe van een eigen Adviseur bij u in de buurt, ook als u zelf uw spaarvorm kiest of gebruik wil maken van uw bestaande spaarsaldo. 

Door te beleggen maakt u kans op hogere rendementen; u loopt ook meer risico. Beleggen in individuele effecten heeft veel aandacht nodig voor risicospreiding en vraagt om een fors startkapitaal.

Onvoorziene uitgaven kan niet iedereen zomaar van het maandinkomen betalen. Een automatische lening, gekoppeld aan uw betaalrekening, biedt dan mogelijk uitkomst.

Overstappen doe je zo