Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

KVL Hypotheek

KVL Hypotheek

Wat gaaf! U heeft interesse in een woning op het KVL terrein in Oisterwijk. Ondertussen zijn de eerste appartementen en huizen opgeleverd en, eerlijk is eerlijk, het ziet er fantastisch uit. Maar hoe zit het nou eigenlijk met een (nieuwe) hypotheek? Wat moet ik allemaal vragen, weten en doen?KVL Leerfabriek appartementen Midden Brabant Advies Hypotheek

Een hypotheek is niet niks, en door de vele aanbieders in Nederland is het soms lastig om door de bomen het bos te zien. Wij kunnen u hierbij helpen. U wilt het liefst een passend advies met uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen poespas, maar gewoon ‘ouderwets’ in een vrijblijvend persoonlijk gesprek komt u alles te weten en kunt u al uw vragen stellen.

Midden Brabant Advies adviseert en bemiddeld al 12,5 jaar in nagenoeg alle Nederlandse hypotheekaanbieders. Genoeg ervaring dus om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast hebben wij hebben voor kopers van een woning op het KVL terrein een speciale hypotheek actie. Een oriënterend gesprek is uiteraard gratis.

Nieuwsgierig geworden? Klik rechtsboven op contact voor het contactformulier. Ook vindt u op deze pagina de telefoonnummers als u liever meteen een van onze hypotheekadviseurs wilt spreken.

Onafhankelijk advies

Nederland telt veel aanbieders van een hypotheek, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. De verschillen, zeker bij de keuzes voor een lange looptijd, zijn soms klein, maar nu en in de toekomst van grote invloed op uw woonlasten.

Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk hypotheekadviseur, iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen. Vanuit die onafhankelijke vrijheid kunnen wij u de hypotheek adviseren die goed aansluit op uw specifieke situatie en wensen.

Wilt u, voordat u een vrijblijvend gesprek aangaat, liever eerst oriënteren over het te maximaal te lenen bedrag voor uw hypotheek? Dan kunt u hier de pagina ‘hypotheek berekenen’ openen. Hierop kunt u o.a. uw maximaal te lenen bedrag berekenen.

Wij helpen u graag.

Hypotheekteam Midden Brabant Advies