Tel: 013-5212001 Email: info@middenbrabantadvies.nl

Makelaardij

PresentatieGarantieMBA Marc Slijper

Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dan kan. Uw garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis als makelaar. U bepaalt trouwens zelf hoever u wilt gaan.

ContactGarantie

Niks is zo vervelend om vijf over vijf met een dringende vraag zitten en uw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kunt u uw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoortelefoonnummer kunt u 24 uur per dag in contact komen met uw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kunt u van 17:00 tot 23:00 uur op de live chat terecht. Uw Garantiemakelaar staat altijd voor u klaar.

BezichtigingsGarantie

Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat uw Garantiemakelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als de kijken en u liever buiten kantoortijden een bezichtiging willen laten plaatsvinden, dan zsl de garantiemakelaar zijn best doen om dit mogelijk te maken.

AnnuleringsGarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht Garantiemakelaars u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto’s , plattegronden en drukwerk mee.

ServiceGarantie

Een garantiemakelaar zet een stapje extra voor u. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd blijft. Zo kunt u via ons klanteninternet de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis volgen. Na een bezichtiging neemt uw garantiemakelaar binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade.  We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden.  We zijn continue bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Al onze klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Zo helpen klanten ons te verbeteren en  weet u zeker wat u ook over ons leest uit een betrouwbare bron komt.

Voor meer informatie, neem contact op met Marc Slijper. Telefoon 013-3031899 of marc@middenbrabant-makelaars.nl